Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/3/stensethphoto.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1936 Kunder | stensethphoto

Fotografer

Fotografer tilbys personlig tilpasning av bildene etter egne ønsker, sammen eller på bestilling kan dine bilder forberedes til print med de beste verktøy og lang erfaring. Hvis ønskelig kan dine bilder lagres på min server for etterbestillinger, og alle printede bilder lagres med alle print og fargeinstillinger, slik at du når som helst kan bestille flere bilder, f.eks. ved salg.

Billedkunstnere

Mange billedkunstnere ønsker å kunne tilby Giclée – reproduksjoner fra maleri eller annen billedkunst. Jeg tilbyr hele prosessen, avfotografering eller scanning, bearbeiding og fargestyring, og utskrift på de beste kunstpapirer og lerreter. For de som har digitale originaler har jeg den beste prosess for trykking av dine originalbilder.

Styling av salgsobjekter som leiligheter og hus

Styling av salgsobjekter

Stylister og eiendomsmeglere som skal vise potensiale i salgsobjekter er velkomne til å kjøpe eller leie bilder fra min portefølge. Jeg har til enhver tid en del gode 100x150cm bilder på alu sandwich plater som kan henges rett på vegg enten med enkel skrue eller med list. Bilder som ikke er klare kan på kort tid produseres i f. eks. 70x100cm eller 100x150cm. Bilder kan også produseres på lerret og monteres på blindramme.

Gallerier

Gallerier har ofte mange kunstnere som ønsker å selge sine arbeider, jeg samarbeider med flere om å øke omsetningen gjennom å tilby Giclée reproduksjoner eller originaltrykk innen billedkunst. Produksjon on demand betyr at man slipper å lage fler enn man har ordre til, og stort sett kan nye trykk leveres neste dag.

Grafikere

Grafikere har ofte behov for stor oppløsning når deres arbeider skal digitaliseres. Jeg har god erfaring med bnehandling av grafiske verker, og har både rutiner og papirer for å sikre den beste gjengivelse av grafikk. Illustrasjonsfoto grafikk av Kari Grasmo

 

 

Tekstilkunstnere

Tekstilkunstnere vil vite hvor vanskelig det er å digitalisere farger på tekstil slik at de rette nyanser blir gjengitt på en god måte. Jeg har lang erfaring med hvordan slike oppgaver løses på beste måte, og eksperimentere med metoder og teknikk som stadig gir nye muligheter. Illustrasjonsfoto av tekstil av Gitte Magnus.

 

Historikere

Kart og illustrasjoner kan både scannes og fotograferes, hva som er beste metode kommer an på størrelse og detaljrikdom på originalen. Jeg har de beste løsninger for hele prosessen frem til det trykte resultat.

 

Bedrifter

Gallerier har ofte mange kunstnere som ønsker å selge sine arbeider, jeg samarbeider med flere om å øke omsetningen gjennom å tilby Giclée reproduksjoner eller originaltrykk innen billedkunst. Produksjon on demand betyr at man slipper å lage fler enn man har ordre til, og stort sett kan nye trykk leveres neste dag.

Museer

Museer har profesjonelle behov som krever lang erfaring og den beste teknologi. Enten det gjelder digitalisering, retusj og bildebehandling, eller print med arkivkvalitet, kan jeg tilby de løsninger og den høyeste kvalitet. Jeg har gjort mange reproduksjoner av malerier som er for dyre til å henge opp utsatt for publikum, ofte lager vi en kopi, og setter originaler i safen. Ingen merker forskjell.