Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/3/stensethphoto.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1936 Inspirasjon | stensethphoto

Bente Ridder Nielsen

Bente stråler glad energi, og bildene hennes er også slik. Kundene kjøper hennes friske bilder for å ha med seg gleden hjem på veggen. Benytt sjansen til å se hennes hyggelige visningsrom hjemme, der finner dere god billedkunst i alle prisklasser.

Lasse Brurock

Lasse har bakgrunn fra forsvaret, desto mer imponerende er hans gjennombrudd som grafisk kunstner. Han har en enorm gjennomslagskraft i markedet, og hans tegninger blir umiddelbart likt og kjøpt av publikum.

Benedicte Aubert Ringnes

Benedicte Aubert Ringnes

Benedicte lager de fleste bilder i Photoshop, hvor hun setter sammen mangelag, kanskje 50 eller 100 elementer til hvert bilde, på en måte som bare sitter så utrolig bra. Hun monterer bilde på en tykk ramme, og heller en slags lakk over, så det blir en klar og dyp følelse i bildene, flotte verk som tiltaler et bredt publikum.

Erik Skabo

Erik er en erfaren landsskapsfotograf med godt blikk for komposisjoner. Han har flere prosjekter som er verdt å følge.

Espen Schei

Espen Schei har tegnbet siden han var liten, han har et skarpt øye og en presis penn, tegningene hans er dyktig utført og treffer hardt. Her er det mye politikk, gjerne et forsvar for de svake, og mot krigene og formynderiet.

Turid Evang

Turid er en tidligere arkitekt som har bygget seg et rundt hus i Våler, og som er mer kjent i Paris enn i Norge, tre ganger er hennes bilder vist på Louvre i Paris. Hun er en svært dyktig multikunstner som vi kommer til å både se og høre mer fra i årene som kommer. Hennes digitale trykk er laget i GIMP, et kunststykke i seg selv.

Ingunn Cecilie Jensen

Ingunn er designer og fotograf, en av lederne i Oslo Kamera Klubb, og en kreativ og inspirerende utformer. Hennes grafiske design er svært tiltalende.

Bertil Greging

Bertil er en kunstner som ofte er å se på de kjente galleriene og museene i Oslo. Han har et spennende utrykk og varierer med flere teknikker i samme bilde. Han oppnår gode priser og samlere har begynt å skaffe seg de få eksemplarene som er ute til salgs. 

Petter Mejlænder

Fotograf, forfatter, kunstkritiker, foredragsholder og debattant, besøk hjemmesiden hans og få et innblikk i en unik persons virke. La deg inspirere og bli rørt. Føg hans arbeid med Pushwagner og andre sterke personligheter i det offentlige liv.

Jo Bentdal

Jo er en spennende fotograf med flere serier som egner seg både i hjemmet og på arbeidsplassen. Kontakt ham for en filosofisk eller vitenskapelig diskusjon, da får du en opplevelse. Hans portretter har en klassisk kvalitet som er unik i dag.

Christian Houge

En av Norges mest spennende fotografer som er i ferd med å bli internasjonalt anerkjent. Suksessfulle utstillinger bl.a. i Europa, USA og Kina.

Astrid Tætti Eidal

Astrid bor tett på naturen, og har både øye for og erfaring med å se. Hun er tålmodig, og skjønner hva som gjør et godt bilde. Hennes bilder er godt likt over hele verden.

Charlotte Augusta Sommerfeldt Høy

Kari Grasmo

Kari Grasmo

Kari en en maler og tegner som minner meg mye om de nasjonalromantiske kunstnerne våre. Hun har malt over hele Norge, mye ute, portrettert Kongen og mange kjente personer, kjent for sin innsats for Redd Barna, og hatt omtrent 80 separatutstillinger. Hun holder til på Frysja, og har lagd Giclée trykk av mange av hennes bilder.

Eric Ness Christiansen

Erik er blitt en av Norges mest anerkjente grafittikunstnere, med store vegger dekorert både utendørs og innendørs. Etter en periode med litt villmaling maler han nå mest på oppdrag for de beste kundene. Bildene hans er utrolige, selv over flater på hundre meter har han full detaljkontroll. Trykkene av hans «pieces» rives vekk når de legges ut.

Gro Folkan

Gro Folkan

Gro er multikunstner, akryl, tempera og metaller blir er utsatt for oksyderinger, som gir et unikt uttrykk. Man kan ane akvarellene fra hennes tidligere tider, bildene er gjerne lette og lyse, med en luftig aura over seg. Man finner flere figurative former i det abstrakte, nesten som en drømmetolkning. Hun har nådd en prisklasse som gjør at stadig fler kjøper giclée trykk for å kunne ha et av hennes verk hjemme.
 

Siri Stranger

Siri tegner fantastisk detaljert og vakkert. Hun er også musiker, og i denne musikkvideoen hennes har hun gjort alt selv.

Volker Zibell

Volker tegner bilder som ingen andre gjør det. Gå på siden hans og se hvor fine de er.

DP REVIEW

Kjøp aldri kamera eller objektiv uten å sjekke fakta.

Joseph Holmes

Holmes lager sine egne fargerom, det gir spennende muligheter. Hans bilder er også verdt en studie. Jeg har kjøpt Dcam4 jeg bruker til egne forstørrelser.

Finn Krogvik

Francine Boucher

Francine er fransk – kanadisk indianer, man merker det på energien, smilet og smartheten. Bildene hennes er verierte, og speiselle på sine forskjellige måter. Her er det mye som passer inn i opplyste hjem.

Cambridge in Colour

Dette er en generell side om fotografi jeg syntes er seriøs og informativ. Her kan du søke opp god og pedagogisk informasjon om nesten alt innen fotografi.
Pixel Peeper

Pixel Peeper

Pixel Peeper lar deg søke på bilder tatt med spesifikt kamera eller objektiv, svært nyttig når man skal vurdere hvilket utstyr man skal ønske seg. Man ser ganske fort hvor godt et objektiv er, særlig hvis man søker på bilder tatt med høyoppløselig kamera. Du kan dermed også se hvordan et gitt objektiv vil ta bilder med ditt kamera.

Canson Arches

Først og fremst produsenten av det flotte papiret jeg bruker. Har laget verdens beste papir for kunstnere siden 1497.

Wilhelm Imaging Research

Wilhelm Imaging Research er blitt et av de mest autoritative steder for forskning på varighet på prints. All ære til Henry Wilhelm.

Imatch Management

Dette er bildedatabase jeg bruker mye, den er flott for «bildenerder» og andre som vil ha full kontroll selv.

Pinterest

På Pinterest kan man dele bilder, få tilbakemeldinger og se mye bra. Her er det meningen man skal finne bilder og informasjon som man samler i egne tavler, som andre kan. Hvis du legger ut egne bilder og informasjon her, kan de bli delt og vist på andres tavler, og slik gjøre deg kjent, med link til din egen nettside.

Imaging resources

Mere tester og produktinfo for oss nerder 🙂

Hutch Color

HutchColor, LLC, Rett og slett: Color management solutions for high-end professionals.

Vuescan

Jeg har fulgt og diskuterte med Ed Hamrick om hans utvikling av scannerprogramvaren Vuescan i mange år, og elsker den. Den kommer med driver for nesten alle kjente scannere, og installeres raskt og enkelt fra nett. Jeg tror dette er verdens beste hjelpemiddel til digitalisiering ved hjelp av scanner. 

Instagram

Instagram er stedet hvor du laste opp bilder fra telefonen, men du kan kopiere dem fra PC til smarttelefon og deretter laste opp også. Veldig moro, veldig populært, hvis du bruker hashtags som #oslo, eller #natur, vil folk være i stand til å søke etter dem ved hjelp av dette søkeordet, noe som gjør det enkelt å nå millioner av brukere. Instagram lar folk følge din profil uten at du behøver å gjøre noe for å akseptere dem, så hvis du har noen motiver som appelerer, vil du raskt få mange følgere.
Georg Monrad-Krohn

Georg Monrad-Krohn

Georg er maler og mixed media kunstner. Hans verk er ofte abstrakte, mektige og iøyenfallende. Han er aktiv, oppfinnsom og spennende å følge.

Anne Marie Knudsen

Anne Marie er en multikunstner som har produsert bilder, bøker og håndarbeid i mange genre. Hun har en energi og fantasi som er veldig fascinerende å følge, og man blir alltid overrasket på hennes utstillinger.

Bruce Lindbloom

Bruce Lindbloom er en fargerik vitenskapmann innen bildebehandling. Det er mye kunnskap, hjelpemidler og kalkulatorer på hans hjemmeside.

Ønsker du en oppføring her, ta kontakt hvis det ikke har gått fort nok på vårt eget initiativ.