Bente Ridder Nielsen

Bente stråler glad energi, og bildene hennes er også slik. Kundene kjøper hennes friske bilder for å ha med seg gleden hjem på veggen. Benytt sjansen til å se hennes hyggelige visningsrom hjemme, der finner dere god billedkunst i alle prisklasser.

Benedicte Aubert Ringnes

Benedicte Aubert Ringnes

Benedicte lager de fleste bilder i Photoshop, hvor hun setter sammen mangelag, kanskje 50 eller 100 elementer til hvert bilde, på en måte som bare sitter så utrolig bra. Hun monterer bilde på en tykk ramme, og heller en slags lakk over, så det blir en klar og dyp følelse i bildene, flotte verk som tiltaler et bredt publikum.

Erik Skabo

Erik er en erfaren landsskapsfotograf med godt blikk for komposisjoner. Han har flere prosjekter som er verdt å følge.

Espen Schei

Espen Schei har tegnbet siden han var liten, han har et skarpt øye og en presis penn, tegningene hans er dyktig utført og treffer hardt. Her er det mye politikk, gjerne et forsvar for de svake, og mot krigene og formynderiet.

Anne Marie Knudsen

Anne Marie er en multikunstner som har produsert bilder, bøker og håndarbeid i mange genre. Hun har en energi og fantasi som er veldig fascinerende å følge, og man blir alltid overrasket på hennes utstillinger.

Ingunn Cecilie Jensen

Ingunn er designer og fotograf, en av lederne i Oslo Kamera Klubb, og en kreativ og inspirerende utformer. Hennes grafiske design er svært tiltalende.

Jo Bentdal

Jo er en spennende fotograf med flere serier som egner seg både i hjemmet og på arbeidsplassen. Kontakt ham for en filosofisk eller vitenskapelig diskusjon, da får du en opplevelse. Hans portretter har en klassisk kvalitet som er unik i dag.

Petter Mejlænder

Fotograf, forfatter, kunstkritiker, foredragsholder og debattant, besøk hjemmesiden hans og få et innblikk i en unik persons virke. La deg inspirere og bli rørt. Føg hans arbeid med Pushwagner og andre sterke personligheter i det offentlige liv.
Georg Monrad-Krohn

Georg Monrad-Krohn

Georg er maler og mixed media kunstner. Hans verk er ofte abstrakte, mektige og iøyenfallende. Han er aktiv, oppfinnsom og spennende å følge.

Christian Houge

En av Norges mest spennende fotografer som er i ferd med å bli internasjonalt anerkjent. Suksessfulle utstillinger bl.a. i Europa, USA og Kina.

Astrid Tætti Eidal

Astrid bor tett på naturen, og har både øye for og erfaring med å se. Hun er tålmodig, og skjønner hva som gjør et godt bilde. Hennes bilder er godt likt over hele verden.

Charlotte Augusta Sommerfeldt Høy

Kari Grasmo

Kari Grasmo

Kari en en maler og tegner som minner meg mye om de nasjonalromantiske kunstnerne våre. Hun har malt over hele Norge, mye ute, portrettert Kongen og mange kjente personer, kjent for sin innsats for Redd Barna, og hatt omtrent 80 separatutstillinger. Hun holder til på Frysja, og har lagd Giclée trykk av mange av hennes bilder.
Pixel Peeper

Pixel Peeper

Pixel Peeper lar deg søke på bilder tatt med spesifikt kamera eller objektiv, svært nyttig når man skal vurdere hvilket utstyr man skal ønske seg. Man ser ganske fort hvor godt et objektiv er, særlig hvis man søker på bilder tatt med høyoppløselig kamera. Du kan dermed også se hvordan et gitt objektiv vil ta bilder med ditt kamera.
Gro Folkan

Gro Folkan

Gro er multikunstner, akryl, tempera og metaller blir er utsatt for oksyderinger, som gir et unikt uttrykk. Man kan ane akvarellene fra hennes tidligere tider, bildene er gjerne lette og lyse, med en luftig aura over seg. Man finner flere figurative former i det abstrakte, nesten som en drømmetolkning. Hun har nådd en prisklasse som gjør at stadig fler kjøper giclée trykk for å kunne ha et av hennes verk hjemme.
 

Canson Arches

Først og fremst produsenten av det flotte papiret jeg bruker. Har laget verdens beste papir for kunstnere siden 1497.

Philanthrophoto

Volker Zibell

Volker tegner bilder som ingen andre gjør det. Gå på siden hans og se hvor fine de er.

DP REVIEW

Kjøp aldri kamera eller objektiv uten å sjekke fakta.

Joseph Holmes

Holmes lager sine egne fargerom, det gir spennende muligheter. Hans bilder er også verdt en studie. Jeg har kjøpt Dcam4 jeg bruker til egne forstørrelser.

Finn Krogvik

Francine Boucher

Francine er fransk – kanadisk indianer, man merker det på energien, smilet og smartheten. Bildene hennes er verierte, og speiselle på sine forskjellige måter. Her er det mye som passer inn i opplyste hjem.

Cambridge in Colour

Dette er en generell side om fotografi jeg syntes er seriøs og informativ. Her kan du søke opp god og pedagogisk informasjon om nesten alt innen fotografi.

Foto.no

Norske fotoentusiaster kommer ikke utenom FOTO.NO, en sterk ressurside for fotografi i Norge. Markedsplassen er et fint sted for å kjøpe brukt kamerautstyr på en trygg måte.  

Wilhelm Imaging Research

Wilhelm Imaging Research er blitt et av de mest autoritative steder for forskning på varighet på prints. All ære til Henry Wilhelm.

Imatch Management

Dette er bildedatabase jeg bruker mye, den er flott for «bildenerder» og andre som vil ha full kontroll selv.

Pinterest

På Pinterest kan man dele bilder, få tilbakemeldinger og se mye bra. Her er det meningen man skal finne bilder og informasjon som man samler i egne tavler, som andre kan. Hvis du legger ut egne bilder og informasjon her, kan de bli delt og vist på andres tavler, og slik gjøre deg kjent, med link til din egen nettside.

Imaging resources

Mere tester og produktinfo for oss nerder 🙂

Hutch Color

HutchColor, LLC, Rett og slett: Color management solutions for high-end professionals.

Fotoware

Fotoware er et norskt system for å holde orden på alle dine digitale ressurser, først og fremst hvis du har veldig mange bilder. Brukes av små og store selskaper over hele verden, inkludert noen av verdens største bildebrukere. Kanskje verdens fineste DAM (Digital Assets Management).

Instagram

Instagram er stedet hvor du laste opp bilder fra telefonen, men du kan kopiere dem fra PC til smarttelefon og deretter laste opp også. Veldig moro, veldig populært, hvis du bruker hashtags som #oslo, eller #natur, vil folk være i stand til å søke etter dem ved hjelp av dette søkeordet, noe som gjør det enkelt å nå millioner av brukere. Instagram lar folk følge din profil uten at du behøver å gjøre noe for å akseptere dem, så hvis du har noen motiver som appelerer, vil du raskt få mange følgere.

Bertil Greging

Flickr

På Flickr kan du laste opp bilder, sette nøkkelord så de kan finnes av alle som leter etter bilder, og så kan du plassere dem på kartet, så folk som er interessert i nettopp der du har vært kan finne dem. Du finner også utrolig mange bilder der, man kan søke på bilder fra steder, personer, spesifikke kameratyper og alle andre måter å søke på. Eid av Yahoo, og har en utrolig mengde bilder fra hele verden, og mange vurderer bildene dine og gir deg kommentarer.

Stephen Johnson

Jeg elsker landskap og naturfoto, her er en kar som var den første til å ta med høyoppløselige digitale bakstykker til storformat ut i naturen, og han imponerer enda, sjekk Stephen Johnsons gallerier.

Vuescan

Jeg har fulgt og diskuterte med Ed Hamrick om hans utvikling av scannerprogramvaren Vuescan i mange år, og elsker den. Den kommer med driver for nesten alle kjente scannere, og installeres raskt og enkelt fra nett. Jeg tror dette er verdens beste hjelpemiddel til digitalisiering ved hjelp av scanner. 

Bruce Lindbloom

Bruce Lindbloom er en fargerik vitenskapmann innen bildebehandling. Det er mye kunnskap, hjelpemidler og kalkulatorer på hans hjemmeside.