Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/3/stensethphoto.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1936 Mine Bilder | stensethphoto

Velkommen til mine bildegallerier.

Diverse bilder

Gå hit for å se mine bilder. Klikk på hvilket som helst bilde for å åpne bildevisning i hva jeg kaller lysbordet, her kan du kommentere, dele og kjøpe bildene, enten som digitale filer for nedlasting, eller som forstørrelser på papir eller lerret.

Galleri Ekeberg

Ekeberg og skulpturparken er et av mine favorittstder i Oslo. her møter jeg alltid noen hyggelige folk, og det er mye bra å se på, og flott utsikt.

Galleri Andre parker

Det er mange fine parker i Oslo, hvis din park ikke er her, send meg forslag til sted og tider hvor det er magisk lys.

Frognerparken om natten med sne

Galleri Frognerparken

Frognerparken er selve parken i Norge, det er alltid hyggelig å gå der, og det er magisk å oppleve parken om natten i regnet eller om kvelden med nysnø.

Galleri Sognsvann

Sognsvann er et flott sted for en tur når som helast, om vinteren er gangveien rundt brøytet eller tråkket ned, skisporet går litt innenfor, så det går alltid an å ta en tur rundt vannet.

Nedlasting av kjøpte bildefiler

Nedlasting av bildefilene du har kjøpt.

Handlekurv

Her kan du se en oversikt over de bilder du har bestilt, og gjennomføre handelen.

Kjøp mine bilder til å ha på veggen

Alle bilder i galleriet kan bestilles, du kan selv velge akkurat hvilke størrelse du ønsker dem i. De fleste er i størrelsesforhold 2:3, men kan tilpasses f. eks. din rammestørrelse eller andre behov.

De lages på papirstørrelser A4, A3, A2, A1 og A0, eller på papirruller med bredde 41cm, 60cm, 91cm og 111cm, med lengde opp til mange meter. Prisene referer til arkstørrelse, du kan velge bildestørrelse på arket. Minimum hvit kant er 2,4cm.

Foto 1 x 1,5m på Alu-plate

Kr.9750
  • Bilder trykket på Canson Kunstpapir med arkiv kvalitet, montert på Alu-sandwich plate. Bildene har svært høy oppløsning og naturtro farger, å se på et slikt bilde er litt som å se ut av et vindu 🙂

Foto 75 x 100cm

kr.6850

Foto A2

Kr.1950
  • Bilder trykket på Canson kunstpapir i A2, arkstørrelse 42 x 59cm, motivstørrelse typisk 36 x 53cm.

Foto A1

kr.2950

Send forespørsel til meg

13 + 15 =