Vil du ha hjelp på veien til gjennombrudd som fotograf?

Fotokandidater er entusiaster med kamera som ønsker å gjøre noe mer ut av sin fotoglede. Jeg søker hele tiden etter de som tar gode bilder, men som ikke har fått gjennomslag og blitt kjent. Det er mye som kan gjøres på veien for å øke sine sjanser i markedet.

Mange av mine kunder har stor suksess i Norge og i utlandet. Noen har stilt ut på bl.a. Moma, Pompidou, Documenta eller Hosfelt Gallery, andre har kommet hit på et langt tidligere stadium. Mange hadde ikke solgt bilder før vi begynte å å samarbeide, alle har solgt i perioden de har brukt mitt laboratorium.

Jeg driver ikke direkte bildeformidling, men kjenner flere som gjør det.

Hos meg kan du diskutere bildene, få hjelp til å forbedre dem med. f. eks. Photoshop og andre verktøy, lage forstørrelser, f. eks. til portfolio, av og til holder jeg utstillinger sammen med utvalgte kunder, og jeg kan hjelpe dere med introduksjon til enkelte gallerier.

De som kvalifiserer til å bli fotokandidat hos meg, vil få en avtale som varer en periode, den blir vi enige om. I den perioden tar jeg ikke betalt for tiden jeg bruker til veiledning og diskusjon, heller ikke for bildebehandlingen. Dere får 50% rabatt på forstørrelser vi lager til portfolio, og 30-50% rabatt på den første utstillingen, dersom dere velger den veien. Dere får også gode priser på bilder dere lager for salg.

Ta gjerne kontakt, det er helt uforpliktende å vise sin interesse for mitt hjelpetilbud til fotoglade amatører og entusiaster.