Fotokandidater

[et_pb_section bb_built=»1″ transparent_background=»off» background_color=»#dcd5c2″ inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»off»][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Overskrift» background_layout=»light» text_orientation=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Vil du ha hjelp på veien til gjennombrudd som fotograf?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Image» src=»http://www.stensethphoto.no/wp-content/uploads/2015/01/N8E2133.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» animation_direction=»left» show_bottom_space=»on» animation_style=»slide» animation_duration=»500ms» animation_intensity_slide=»10%» /][et_pb_image admin_label=»Image» src=»http://www.stensethphoto.no/wp-content/uploads/2015/01/N8E2150.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» animation_direction=»left» show_bottom_space=»on» animation_style=»slide» animation_duration=»500ms» animation_intensity_slide=»10%» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.89″]

Her inviterer jeg dere som er entusiaster med kamera som ønsker å gjøre noe mer ut av sin fotoglede. Jeg søker hele tiden etter de som tar gode bilder, men som ikke har fått gjennomslag og blitt kjent. Det er mye som kan gjøres på veien for å øke sine sjanser i markedet.

Mange av mine kunder har stor suksess i Norge og i utlandet. Noen har stilt ut på bl.a. Moma, Pompidou, Documenta eller Hosfelt Gallery, andre har kommet hit på et langt tidligere stadium. Mange hadde ikke solgt bilder før vi begynte å å samarbeide, alle har solgt i perioden de har brukt mitt laboratorium.

Hos meg kan vi diskutere og analysere bildene, få hjelp til å forbedre dem med. f. eks. Photoshop og andre verktøy, lage forstørrelser, f. eks. til portfolio, av og til holder jeg utstillinger sammen med utvalgte kunder, og jeg kan hjelpe dere med introduksjon til enkelte gallerier.

Velkommen til å ta en prat om vi skal gjøre noe med bildene dine.

Ta gjerne kontakt, det er helt uforpliktende å vise sin interesse for mitt hjelpetilbud til fotografer på alle nivåer.

Rune Stenseth på 95040080, Richard Stenseth på 92050164.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *