Tjenester

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Overskrift» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Tjenester, vi leverer bl.a. :

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Scanning» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Scanning

Vi scanner inn dine originaler, enten det er kunst, fotografier, kataloger, dokumenter, samlinger eller arkiv. Leverer alt fra høyoppløselig superscan til massescan av bøker og arkiver. Ta kontakt for tilbud.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Fotografering» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Fotografering

Fotografering er et alternativ til scanning av originaler. Det er ofte mer skånsomt mot å bli fotografert enn å bli scannet, og resultatet er annerledes, man må vurdere i hvert enkelt tilfelle hva som er best.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Bildebehandling» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Bildebehandling

Du kan komme med dine filer, så kan vi sammen forberede dem optimalt for print. Vi gir oss ikke før de er så bra som det går an.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Print » _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Print

Vi printer bilder av aller beste kvalitet, vi pleier og steller våre maskiner til det ypperste, og kan tilby Fine Art print av verdenmsklasse.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Montering» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Montering

Monterer bilder på plater ved hjelp av en laminator. Kan legge bilder på skumkjerne, kapa, aluminium, DiBond and andre sandwichplater.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Fleksibilitet» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Fleksibilitet

Vi har erfaring fra laboratoriebransjen siden 1980, og har en rekke prosjekter på internasjonalt nivå bak oss. Vi er svært fleksible i vårt arbeid med å øke våre kunders omsetning.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Fleksibilitet» _builder_version=»3.0.89″ background_layout=»light»]

Veilledning

Vi har kunnskap og erfaring innen en rekke aktuelle områder for kunstnere og fotografer. Vi kan hjelpe til med bl.a.  scanning, arkiv, prosesser, metoder, opptak, sosiale medier, printing i 2d og 3d, webdesign, digitalisering og bildebehandling.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.89″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» src=»http://www.stensethphoto.no/wp-content/uploads/2017/11/DSC0242.jpg» /][et_pb_image _builder_version=»3.0.89″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» src=»http://www.stensethphoto.no/wp-content/uploads/2017/11/DSC8893.jpg» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]