Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/3/stensethphoto.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1936 Om Stensethphoto | stensethphoto

Om Stensethphoto

Stensethphoto er et tjenestesamarbeid i vår familie, basert på far i husets 40 års erfaring fra foto og databransjen. Vi har hver våre kunder, som vi fakturer selv direkte, men vi deler og låner utstyr av hverandre, og hjelper hverandre. Du er alltid trygg når du handler med en av oss. Her er vi som er med:

Kilikk her for komme til:

Rune Stenseth, ned livslang erfaring fra fotolab, forskning og utvikling, internett og databransje.Han har oversyn med det som foregår, og passer på at kvalitetskriteriene forblir på avtalt nivå eller over. Han kan du snakke med om alt innen bransjen.
Runes tlf. : 95 04 00 80
Runes epost: rune@stensethphoto.no

 

Live Stenseth er kone og partner gjennom 40 år. Hun er sykepleier, og HMS ansvarlig. Hun passer på at alle kunder og familie har det bra, og ordner med praktiske gjøremål. Hun scanner oppdrag selv, og hjelper til der hvor det er nødvendig.
Lives tlf. 97045380
Lives epost: live@stensethphoto.no

 

 

Richard Stenseth er sønn, og med administrativ og økonomisk utdannelse har han i de senere tid fokusert mye på sitt eget kunstnerverk, tegning og fotografering. Etter å ha jobbet mange år hos Pushwagner har han tilegnet seg kompetanse og erfaring på mange omrder som er nyttig for våre kunder. Han digitaliserer, bildebehandler og printer, og andre ting du måtte ha behov for.
Richards tlf. : 92 05 01 64
Richards epost: richard@stensethphoto.no

Elisabeth Stenseth er datter, med utdannelse som blant annet omfatter 3D-modellering, Adobe-programmene, AutoCad, GIS (geografiske informasjonssystemer), markedsføringsledelse, juss, generell design, frihåndstegning, maling, presentasjon og prosjektering. Hun har livslang interesse for fotografering, og mer enn syv års erfaring som webdesigner. Elisabeth har også egen kunst som er tilgjengelig for salg i nettbutikken hennes.

Tjenestene hun tilbyr inkluderer webdesign, assistanse med tilstedeværelse på sosiale medier og digitalisering (scanning og avfotografering), samt hjelp til bra bilder til sidene dine.

Elisabeths tlf. : +47 97 68 11 09
Elisabeths epost: stenseth.elisabeth@gmail.com

Bayer er Engelsk Setter, på hvilehjem hos oss på grunn av sterk grad av HD. Hun er dog en veldig glad hund, og selv om hund er litt forsiktig med fremmede, kan du snakke med henne om alle fagområdene i vårt miljø.