Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/8/3/stensethphoto.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1936 Kreditter | stensethphoto

Fortjent anerkjennelse til mine hjelpere.

Elisabeth Stenseth

Takk til min kjære datter for ideen med å bruke WordPress DIVI til å lage sidene med, og for mange praktiske råd underveis. Snakk med Elisabeth om å få laget dine sider også.

Richard Stenseth

Min kjære sønn Richard jobber for tiden hos Pushwagner, men når vi er i studio på gården i Våler i Solør er det han som hjelper kunder i Risstubben, det betyr at i de fleste helgene er det han som hjelper deg i Oslo.

Morten Sæther

Takk til Morten Sæther for Logo, farger og design. Snakk med Morten om å få hjelp til alt innen reklame og design. Husk å sjekke hans egne bilder, kjøp gjerne bilder av Morten, de er lekre.

Anette Løw

Takk til Anette for bruk av hennes bilder til illustrasjon, samt inspirasjon og gode ideer. Anette blir veldig glad hvis dere kjøper hennes bilder.

Kari Grasmo

Takk til Kari Grasmo for bruk av hennes malerier og grafikk til illustrasjon her på sidene, og takk for at hun er så god kunde. På Karis hjemmeside kan du se mange av hennes flotte arbeider, de er til salgs.